גבעתי

ציבורי - גני ילדים

2020

מושב גבעתי

150 מ"ר

בהליכים סטטוטוריים

מיקום

שטח

סטטוס

אדר' ירון ישראל, אדר' פביו ויטאל

תכנון

Giv'ati

Kindergarten

2020

Location

Built Area

Status

Design Team

Moshav Givati

150 sqm

undergoing municipal approval process

Arch. Yaron Israel, Arch. Fabio Vital

המבנה ממוקם ברחבת מבני הציבור בלב מושב גבעתי .
מבנה הכיתה מורכב משני נפחי קוביות בהסטה המייצרים מבטים אל החצר ההיקפית וכניסת אור מזוויות שונות.
כיתת הגן מאופיינת בחלל גבוה ורחב הגובל בחללי שירות נמוכים מסביב.
הכיתה מתוכננת כך שמכל מקום יכול הצוות לצפות על הילדים באם הם בתוך כיתת הגן או בחצר.

The building is located in the plaza of public buildings in the heart of Moshav Givati.
The classroom structure consists of two displacement cubic volumes that produce views of the perimeter courtyard and light entry from different angles.
The garden classroom is characterized by a high and wide space bordering low service spaces around.
The classroom is designed so that from anywhere the staff can watch the children whether they are inside the kindergarten classroom or in the yard.