Work Title

Year

Location

Built area

Status

2019

Designed by

Ganey Ya'ar, Lod

380 sqm

Built

Arch. Yaron Israel, Arch. Hannah Kopeliovitch, Arch. Bar Sisso

The project includes the addition of a new classroom wing to the existing daycare structure. Between the existing building and the new wing, a patio was designed that brings natural light and ventilation into the building, and in the new dormitory classrooms, emphasis was placed on the children's experience in the classroom. For this purpose, the windows were designed at different levels that allow connectivity between the inside and outside both at the height of the adult staff and at the height of the children. The windows also creates an interesting variety of materials and openings in the front and together with the use of cladding materials integrate with the existing structure. this also creates a unique look for the new addition to the structure