Work Title

Year

Location

Built area

Status

2020

Designed by

Moshav Givati

150 sqm

undergoing municipal approval process

Arch. Yaron Israel, Arch. Fabio Vital

The building is located in the plaza of public buildings in the heart of Moshav Givati.
The classroom structure consists of two displacement cubic volumes that produce views of the perimeter courtyard and light entry from different angles.
The garden classroom is characterized by a high and wide space bordering low service spaces around.
The classroom is designed so that from anywhere the staff can watch the children whether they are inside the kindergarten classroom or in the yard.

4 Kalisher st. (floor -1) Tel-Aviv, Zip 6525702

Office +972-737417226 | Cell +972-54-9007096

קלישר 4, קומה 1- תל אביב, מיקוד 6525702

נייד 054-9007096 |  טל' 073-741-7226